Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

Letní párty 2024 - Den, na který nezapomeneme

LOGEX Brno Life9.Months.8 2024

Letošní letní párty byla naprosto úžasná! Sešli jsme se v Bowling Brno v Líšni, kde odpoledne bylo plné smíchu, skvělého jídla, osvěžujících nápojů a správného mixu zábavy a soutěžení. Byl to ideální způsob, jak si odpočinout a společně oslavit.

Začali jsme přátelskými zápasy v bowlingu, kde jsme ukázali své dovednosti (a možná i pár míčků v žlábku). Ale zábava tím neskončila! Pro každého bylo něco – od testování naší přesnosti v minigolfu až po procvičení strategického myšlení u několika intenzivních partií šachu. Dokonce došlo i na přátelskou (ale soutěživou) hru volejbalu na sluncem zalitém hřišti.

A co se týče volejbalu – to byla podívaná! Naši kolegové hráli celé hodiny v horkém letním slunci a projevili opravdovou odolnost a nasazení. Buď to byla čirá vášeň pro hru, nebo láska k tomu zůstat aktivní. Ať už to bylo jakkoli, bylo úžasné to sledovat! Jejich energie byla nakažlivá a všichni se skvěle bavili.

Tahle párty pro nás měla zvláštní význam – byla to totiž naše poslední letní oslava s naším skvělým lídrem, Jirkou Goliasem. Jirka byl s námi od samého začátku a vždy nás vedl s rozvahou, skvělým smyslem pro humor a otevřeným srdcem. Měli jsme štěstí, že jsme s ním mohli prožít tuhle poslední letní akci a vytvořit si spoustu nezapomenutelných vzpomínek. Jeho vedení nás dovedlo tam, kde jsme dnes, a i když nám bude chybět, těšíme se, co přinese budoucnost. Jirko, díky za všechno!

Den utekl rychle a byl plný nekonečných radostných momentů, od neformálních rozhovorů až po soutěžní kola bowlingu a volejbalu. Skutečný týmový duch se naplno projevil. Nejde jen o to, co děláme, ale o lidi, se kterými tyto okamžiky sdílíme, a to je dělá výjimečnými.

Už teď se těšíme na příští rok a na to, co nás čeká. Jedno je jisté: tento tým umí pracovat, bavit se a využít každý okamžik na maximum. Na zdraví budoucnosti a na další nezapomenutelné chvíle spolu!

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu