Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

Vánoční večírek aneb barevná oslava plná radosti

LOGEX Brno Life12.únor 2024

Vánoční večírek je zpět! A vrhli jsme se do toho ve velkém. Jaké bylo téma, dresscode a program akce? Koukněte do článku a ponořte se do originální atmosféry večera s námi.

Vánoční období je časem setkávání, radosti a štěstí. A co by mohlo být lepšího než oslavit tento krásné období se svými kolegy na vánočním večírku? Letos jsme se rozhodli udělat trošku netradičně. Téma naší oslavy byly barvy, takže jsme se všichni oblékli do zářivých barev a někdy i dost bláznivých kostýmů. Kdy jindy se odvázat než mezi kamarády.

Přípravy na večírek nebyly snadné, ale rozhodně to stálo za to. Máme totiž skvělou Janu Kachlovou, která se postarala o každý detail, aby večer proběhl hladce. Jídlo a drinky byly vážně vynikající, což nám umožnilo si večer úžit naplno.

Ale nebylo to jen o skvělém rautu a pití. Program také zahrnoval živé vystoupení od kapely Kolenem a DJe, který si přivedl i saxofonistu a ti nás bavili celý večer.

Navíc součástí večera byla také ochutnávku rumu, na střešní terase s úžasným výhledem na Brno.

A mluvíme-li o tanci, bylo ho opravdu hodně! Tančili jsme do ranních hodin, smáli se a užívali si čas společně.

Moc si vážíme toho, že za námi přijeli i kolegové z Holandska a mohli si užít skvělou atmosféru s námi. Děkujeme hlavně Philipp Jan Flach za krásný přípitek.

Vánoční večírek není jen o oslavě, ale také prohloubení vztahů s kolegy, vytváření nových vzpomínek a posilování týmového ducha. Děkujeme všem, kteří se podíleli na nezapomenutelné atmosféře, a těšíme se na další eventy v budoucnosti.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu