Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

Naše snídaně s ALFONZ. Kdo je ALFONZ?

LOGEX Brno Life4.duben 2023

Nedávno jsme měli v naší kanceláři možnost pořádat další událost velmi oblíbené ALFONZ snídaně. Možná se ptáte, kdo je ten Alfonz a proč máme v LOGEXu zaměstnance, co nám připravuje snídaně?

Autor: Daniel K.

Ve skutečnosti je ALFONZ název týmu, který se věnuje zvyšování zapojení zaměstnanců. Původně se tým měl jmenovat EET, tedy Employee Engagement Team, stejně jako jeho nizozemský protějšek, ale sdílení zkratky s ne tak oblíbeným českým elektronickým systémem nebylo příliš žádoucí. Zakládající členové přišli s názvem Akce lidového feedbacku od nemanagujících zaměstnanců, což se hezky zkrátí na ALFONZ.

Jak název naznačuje, tým sestává z kolegů napříč našimi brněnskými týmy LOGEX v Brně. Naší odpovědností je shromažďovat zpětnou vazbu, nápady a problémy všech kolegů týkající se pracovního prostoru a dalších každodenních záležitostí. ALFONZ tým se setkává jednou za tři týdny se zástupcem HR, aby společně probrali shromážděná témata a případně navrhl další kroky.

Tým vznikl začátkem minulého roku (2022). Od té doby se mu podařilo získat mnoho nápadů od zaměstnanců, přinést více rostlin a vylepšit polepy skel v nejnovější části kanceláře, zprostředkovat dog-friendly den a - jako jeden z nejoblíbenějších přínosů - začít organizovat ALFONZ snídaně. Protože je někdy těžké získat zpětnou vazbu od všech zaměstnanců, zejména těch, kteří raději pracují z domova, dobré jídlo je něco, co může přilákat dokonce i nejzarytější fanoušky práce z domu. Na každou snídani objednáváme to nejlepší pečivo a chlebíčky z Brna, spolu s ovocem, kávou a džusy, připravíme krabici na návrhy tzv. "feedback box" a otevřeme zasedačky s konkrétními tématy dané snídaně.

Tentokrát se účastníci snídaně mohli věnovat brainstormingu v oblasti marketingu společnosti, jako jsou LOGEX reklamní předměty, kariérní stránky, nebo sdílet návrhy na zlepšení našeho Learning & Development programu, zatímco si mohli vychutnávat pečivo z řemeslné pekárny Klásek a hlavně si měli možnost popovídat s kolegy z jiných týmů.

Pokochejte se s námi, jak taková snídaně vypadá ve fotografiích.

České tvarohové koláče

České tvarohové koláče

Chlebíčky, kam se podíváš

Chlebíčky, kam se podíváš

Po pár sekundách...

Po pár sekundách...

Bohatá nabídka

Bohatá nabídka

Tvarohovo-povidlové koláče

Tvarohovo-povidlové koláče

Vajíčková a škvarková pomazánka byla správná volba

Vajíčková a škvarková pomazánka byla správná volba

Ovocný talíř vytvořen našimi webaři

Ovocný talíř vytvořen našimi webaři

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu