Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

LOGEX na výletě: na kolách za vínem.

LOGEX Brno Life8.srpen 2022

Spojení turistiky, kol a objevování vinné kultury na jihu Moravy je zaručená kombinace úspěchu, proto jsme se jí rozhodli držet během našeho summer tripu. Kam jsme se přesně vydali a kolik kilometrů jsme museli ušlapat na ochutnávku vína? Dočtete se v článku. :-)

Téměř každý měsíc pořádáme tzv. welcome beer, kdy vybereme jedno z brněnských pivních míst a tam se sejdeme, abychom přivítali nováčky, dali si něco dobrého a strávili společně nějaký čas i mimo office. Najdou se však mezi námi i vinaři a tak jsme v červnu udělali změnu a vydali se na jih do sklípku degustovat víno!

Jak event probíhal v LOGEX podání?

V úvodu bylo prozrazeno, že jsme se vydali na jih, přesněji tedy do rodinného vinařství do Valtic. Už při organizování celé teambuildingové akce jsme se rozdělili do čtyř skupinek: Krutí sporťáci, Nehrotiči, Vlakomilové a Nebrňáci 😉 Úsměv v cíli

Úsměv v cíli

Samotné názvy mohou napovědět, že cesta do sklípku každého z nás vedla různými směry a také, že se každý v cílové destinaci objevil různým způsobem. Někteří z nás pojali akci jako celodenní výlet, nasedli v Brně na kolo a ke sklípku se dostali vlatními silami po cykostezce. Jiní si cestu lehce usnadnili a zvolili kombinaci kola a vlaku a další členové týmu se buď z Brna nebo jiných míst dopravili vlakem až do Valtic. V odpoledních hodinách začínala řízená degustace 10ti vzorků vín se studeným a teplým rautem. Ve sklípku spolu s panem vinařem po celou dobu naší návštěvy panovala pohodová atmosféra, dokreslená tím, že někteří kolegové s sebou vzali i své psí parťáky.

Další společná akce je za námi a ve sklípku jsme zcela jistě nebyli naposledy! Sledujte fotky a prostřednictvím nich se s námi vraťte do Valtic!

Ve sklepě

Ve sklepě

Vinné poklady

Vinné poklady

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu