Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

Healthy Day

LOGEX Brno Life9.Months.4 2022

Příchod jara jsme oslavili naším prvním Healthy day. Hlavním motivem bylo nastartovat a namotivovat se k pohybu, a tak jsme jeden den nestrávili s laptopy, ale zažili něco nového a udělali mnoho pro naše zdraví.

Jak vypadal Healthy Day u nás v LOGEXu?

O spolupráci a poskytnutí prostor jsme poprosili příjemné brněnské studio YogaPlace. Celá akce začínala společným obědem přímo na místě. Lektorky ze studia nám připravily vynikající zdravé, ale chutné jídlo, ke kterému každý z nás obdržel konverzační kartičku s otázkou k zamyšlení. Oběd byl doplněn přednáškou o různých alternativách zdravého stravování a dopadu na životní prostředí. Zdravý oběd

Zdravý oběd

Výborná obsluha

Výborná obsluha

Rozdělili jsme se do dvou skupin. Studio nabízí dva krásné sály, díky čemuž jsme měli možnost uspořádat dva druhy cvičení ve stejný čas tak, aby se skupiny později mohly protočit a aby všichni měli možnost zažít všechno! Jako cvičení byly schválně zvoleny dva zdánlivé protipóly: klidná jóga a fyzicky náročný intervalový trénink.

A jak jsme to všechno zvládli? Lekce nebyly žádný med, trpělivé lektorky nám nedaly nic zadarmo a spousta z nás našla své limity. Jak intervalový trénink, tak i jóga nám ukázaly, které svaly zanedbáváme a jak je důležité pravidelně dělat něco pro své tělo. Nyní víme, že máme co pilovat a že je nezbytné se (nejen) při našem sedavém typu zaměstnání pravidelně hýbat a protahovat.

Vzhledem k pozitivnímu ohlasu logexovský Healthy Day rozhodně nebyl poslední událostí ve sportovním duchu! Pro dokreslení atmosféry dne sledujte fotky!

Namaste

Namaste

Joga lekce

Joga lekce

Zdravé občerstvení

Zdravé občerstvení

Joga

Joga

Přestávka

Přestávka

Protáhnutí

Protáhnutí

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu